Shell razkril lokacije svojih novih bencinskih servisov. Največ jih bo imel v Mariboru in Celju

Med 39 bencinskimi servisi, ki jih je Shell Adria v Sloveniji odkupil od madžarske energetske skupine Mol, se jih največ, po trije, nahaja v Celju in Mariboru, po dva pa v Murski Soboti, Kopru in Slovenskih Konjicah, so sporočili iz Shella.


Foto: Reuters
Foto: Reuters

Kot so zapisali v sporočilu za javnost, je Shell od Mola odkupil še po eno bencinsko postajo v Litiji, Kozini, Sežani, Prestranku, Dolu pri Ljubljani, Ljutomeru, Miklavžu na Dravskem polju, Leskovcu pri Krškem, Novem mestu, Škofji vasi, Šmarju pri Jelšah, Rogaški Slatini, Kočevju, Trbovljah, Ljubljani, Stari Cerkvi, Brezovici pri Ljubljani, Markovcih, Zgornji Polskavi, Lokvi, Postojni, Komendi, Benediktu, Novi Gorici, Tišini, Portorožu in Izoli.

Shell je sicer transakcijo nakupa 39 bencinskih postaj po pridobitvi zelene luči vseh regulatorjev sklenil v ponedeljek, prevzemati pa naj bi jih začel oktobra.

Shell bo strankam v Sloveniji ponudil goriva Shell V-Power in koncept Shell Cafe, na svojih lokacijah pa bo sčasoma uvedel tudi več rešitev za čistejšo in trajnejšo mobilnost, vključno s polnilnicami za električna vozila, so navedli v

Vir novice

Podobne teme:

    Ni objav