Vrhunske igrače Hubelino

Hubelino izdelki so narejeni tako, da se popolnoma prilegajo velikemu številu znanih izdelovalcev igrač

Hubelino nas že več kot desetletje razvaja z izredno zanimivimi miselnimi igrami, ki navdušujejo vse otroke, ki radi sestavljajo in razmišljajo. Tako imamo na razpolago različne steze za frnikole, ki uporabljajo modularen sistem. To pomeni, da jih lahko sestavljamo po želji, poleg tega pa so tudi kompatibilne z Duplo kockami, ki jih proizvaja podjetje Lego. Visoka kvaliteta igrač pa nam nudi zanesljivo in varno uporabo za mnoga prihajajoča leta igranja, ko bo naš otrok odraščal. Prednost pa je tudi ta, da Hubelino igrače brez težav operemo v pralnem stroju, kar nam močno olajša vzdrževanje.

Steza za frnikule Hubelino
Hubelino steza za frnikule – 43-delni komplet s stikalom

Visoka kvaliteta igrač z domačo proizvodnjo

Eden izmed velikih ponosov Hubelino izdelkov je ta, da so domači proizvod Nemčije. Tako je celoten proces proizvodnje strogo nadzorovan, kar izloči tudi najmanjše napake in pomanjkljivosti. Vsem igračam je tako zagotovljena vrhunska kvaliteta izdelave. Ker so igrače mišljene za malčke in otroke, so barve jedilne vrste, kar pomeni, da:

  • Ne vsebujejo strupov
  • So prijazne človeku in naravi
  • Imajo izvrstno obstojnost, ki zdrži dolgoletno uporabo

Obogatimo svojo zbirko igrač

Dobro je, če ne potrebujemo za vsako novo sestavljanko iz kock kupovati različne dodatke mnogih proizvajalcev. Hubelino izdelki so narejeni tako, da se popolnoma prilegajo velikemu številu znanih izdelovalcev igrač. To je odlična novica, če bomo za našega otroka kupili katero od Hubelino igrač. Tako jih bo lahko dodal svoji obstoječi zbirki sestavljank ali pa jih kombiniral v popolnoma unikatno mojstrovino.

Prikaz Hubelino igrač

Ker je način, kako se Hubelino otroške igrače sestavljajo modularen, lahko naši malčki ustvarjajo svoje unikatne steze ter niso omejeni glede kreativnosti. To pomeni, da bodo med sestavljanjem kreativno razmišljali ter se obenem učili osnovnega načina reševanja težav.

Razvijanje matematičnih sposobnosti preko igranja

Hubelino steze so narejene s principom STEM, kar je mednarodna kratica za Znanost, Tehnologijo, Inženirstvo ter Matematiko. To pomeni, da same igrače uporabljajo sistem raziskovanja in integracije. Vse štiri zgoraj omenjene discipline bo naš otrok podzavestno uporabljal.

Hubelino steza za frnikule + nihajna gugalnica
Steza za frnikule Hubelino – 45-delni komplet z nihajno gugalnico

Tako bo svoje miselne ter matematične sposobnosti naš malček razvijal z igranjem s Hubelino igračami. Otrok se tako nauči kritičnega razmišljanja, reševanja težav, osnov  inženirstva ter dobi boljši občutek za čas, učinkovitost, razdalje objektov ter drugih elementov.

Boljše socialne interakcije s sodelovanjem prijateljev

Igranje je vedno bolj zanimivo, ko pri tem sodeluje več ljudi. Za otroke velja enako pravilo. V bistvu je pri otroci to še toliko bolj pomembno, saj se jim razvijajo ključne socialne sposobnosti. Hubelino sestavljanke so narejene tako, da so lahko samostojen projekt. Možno pa je tudi, da pri gradnji sodeluje več malčkov.

Kocke Hubelino
105-delni komplet kock Hubelino

To je izredno priročno, če imamo v domu več otrok, ali pa če smo pri nekomu na obisku. Otroci se lahko tako zamotijo in pričnejo sodelovati. To krepi ekipnega duha in bo našemu otroku pomagalo pri komuniciranju ter sodelovanju pri vsakodnevnih nalogah z drugimi ljudmi.

Razumevanje sveta preko Hubelino stez

Pedagoška vrednost Hubelino izdelkov je izjemna. V podjetju, kjer igrače proizvajajo, pri lansiranju izdelkov sodelujejo  psihologi, starši ter strokovnjaki za razvoj. To omogoča, da:

  • Imajo Hubelino igrače pospešujejo razvoj našega otroka
  • Možnost ustvarjanja stez po planu ali pa unikatnih kreacij, ki si jih zamišlja naš otrok
  • Obvladovanje in premagovanje frustracij in izboljšanje pozornosti
  • Izboljšanje koncentracije in vzdržljivost do dosega ciljev

Pri igranju se tudi fine motorične sposobnosti naših malčkov razvijajo. Koordinacija med očmi in rokami je tudi izboljšana, saj bo vsaka steza morala biti delujoča, imeti strateško razporejene kocke ter tudi stabilna.

Naši otroci si bodo tudi tako izboljšali kratkoročen in dolgoročen spomin ter bili deležni uvoda v svet fizike. To je odličen način, da se otroci pričnejo zavedati naravnih pravil fizičnega sveta ter razvijejo svoje sposobnosti analitičnega razmišljanja.

Možnost nadgradnje že kupljenih setov stez

Hubelino steze za frnikole imajo še eno veliko prednost, kar se tiče modularnosti – za njih lahko dokupimo dodatne kocke, frnikole, steze in ostale dodatke. Tako lahko po mili volji dograjujemo, spreminjamo in ponovno ustvarjamo steze. Naši otroci bodo tako dobili možnost, da svoje že obstoječe steze povečajo, razširijo ali drugače spremenijo. To je idealna lastnost, saj to pomeni, da imajo neomejene možnosti igranja. 

Dandanes je težko najti igračo, ki bi našega otroka zabavala za dalj časa. Hubelino steze pa so kot peskovnik, kjer ni omejitev, saj vse, kar otroci potrebujejo je malo domišljije, logičnega razmišljanja ter potrpežljivosti. Starši pa bomo z nakupom omogočili, da se bodo naši malčki razvili v samostojne, kritično razmišljajoče ter sposobne posameznike, ki jim noben izziv ne bo odveč.Za ponudbo zgoraj omenjenih tem in namiznih iger lahko zasledimo na www.chebeltza.com, kjer bomo našli tudi ogromno drugih igrač.

Spet in spet – Hubelino ostaja (za nekatere pa postaja) ena najbolj zabavnih igrač! Izdelava poti, tunelov, skokov,…

Objavil/a chebeltza.com dne Petek, 25. oktober 2019

Podobne teme:

    Ni objav