ECB odobril pripojitev N Banke NLB-ju

NLB je prejel dovoljenje Evropske centralne banke (ECB) za pripojitev N Banke, je danes prek spletnih strani Ljubljanske borze sporočil NLB.

Pripojitev bodo izvedli predvidoma na začetku septembra, komitenti N Banke bodo, če se bodo strinjali, avtomatično postali komitenti NLB-ja.

Kot pojasnjujejo na spletni strani N Banke, bo prenos poslovanja potekal od 31. avgusta popoldne do 4. septembra zjutraj.

V tem času bodo nekatere storitve delovale v omejenem obsegu, med drugim mobilna in spletna N Banka, nakazila prek aplikacije Flik ne bodo mogoča, dvig gotovine z debetno kartico N Banke bo mogoč v obsegu limita in stanja na 31. avgust ob 22. uri. V soboto, 2. septembra, bodo lahko stranke poslovale v vseh poslovalnicah NLB-ja. V nedeljo, 3. septembra, bodo ob 23. uri vse kartice N Banke prenehale delovati, od 8. ure naslednjega dne pa bo mogoče uporabljati kartice NLB-ja.

Splošni pogoji in tarifa plačil storitev N Banke se bodo poenotili s splošnimi pogoji in tarifo NLB-ja. Stranke, ki s spremembami ne soglašajo, lahko brez odpovednega roka in stroškov odstopijo od pogodbe.

NLB

Vir novice

Podobne teme:

    Ni objav