Adria odpovedala vse polete konec tedna razen v Frankfurt

Kolaps Adrie že izkoriščajo drugi letalski prevozniki. Najbolj zagret se zdi letalski prevoznik Air Serbia, ki že ponuja nizkocenovne polete med Ljubljano in nekaterimi evropskimi mesti. Adria bo tudi v soboto in nedeljo letela le v Frankfurt.


Adrijina letala tudi konec tedna ne bodo poletela. Foto: BoBo

Adrijina letala so v petek ostala na tleh, prav tako bodo v soboto in nedeljo z izjemo poleta v Frankfurt in iz njega. Na svoji spletni strani je Adria Airways v petek dopoldne napovedala 28 poletov, medtem ko jih je bilo 17 odpovedanih.

Adria Airways je nato v petek popoldne sporočila, da bo začasno prekinila večino svojih letalskih operacij v soboto in nedeljo z izjemo poleta na relaciji Ljubljana–Frankfurt–Ljubljana.

Nekaj več poletov naj bi bilo po navedbah Adrie Airways v ponedeljek. Napovedani so namreč popoldanski poleti Ljubljana–Frankfurt–Ljubljana, Ljubljana–München–Ljubljana, Ljubljana–Dunaj–Ljubljana, Ljubljana–Bruselj–Ljubljana, Ljubljana–Zürich–Ljubljana in Ljubljana–Tirana.

Tuje družbe povečujejo število povezav z Ljubljano

Air Serbia, ki je sicer v lasti srbske države (51 odstotkov), in Etihad Airways iz Združenih arabskih emiratov (49 odstotkov) sta na svoji

Vir novice

Podobne teme:

    Ni objav