Babett Stapel prevzela vodenje Fraporta Slovenija

Potem ko je dosedanjemu glavnemu poslovodnemu direktorju Fraporta Slovenija Zmagu Skobirju v četrtek potekel mandat, je vodenje družbe z današnjim dnem prevzela Babett Stapel.

Skobir v podjetju ostaja kot prokurist in svetovalec poslovodstva, so danes sporočili iz Fraporta Slovenija.

Staplova se je podjetju pridružila leta 2016 kot direktorica za finance, komercialo in administrativne zadeve ter prokuristka, od julija letos pa je poslovodna direktorica družbe. V tem času je bila odgovorna za finance in računovodstvo, planiranje in kontroling, komercialo, letališke storitve, integrirane sisteme upravljanja, kadre in izobraževanje ter za upravljanje nepremičnin.

Še najprej bo vodila našteta področja, razen upravljanja nepremičnin. Po novem bo odgovorna tudi za korporativno komuniciranje, pravne zadeve in notranjo revizijo.

Staplova ima 21 let izkušenj iz upravljanja in vodenja letališč, od tega 10 let na izvršnih vodstvenih položajih. Poleg matične družbe v Frankfurtu je službovala še na letališčih v Varni v Bolgariji in v Limi v Peruju. Diplomirala je iz prava na univerzi v Hamburgu v Nemčiji z dopolnilnim izobraževanjem iz poslovne administracije (MBA) na univerzi v Nottinghamu v Angliji.

Skobir je družbo, ki

Vir novice

Podobne teme:

    Ni objav