Begunjski Elan odslej tudi proizvajalec električnih koles

Begunjski Elan želi biti s svojimi izdelki in blagovno znamko prisoten ne le v zimskih mesecih, temveč skozi celotno leto.

Tako je podjetje že pred dvema letoma na trg lansiralo svoj program izdelkov za vodne športe, danes pa je v Mojstrani predstavilo še nov kolesarski program, v katerem bodo na voljo tako klasična kot električna kolesa.

Kot je povedal podpredsednik skupine Elan in direktor športne divizije Leon Korošec, ima Elan že 78 let zgodovine pri razvoju in proizvodnji smuči. V zadnjih letih pa svojo bogato tradicijo širi tudi na proizvodnjo drugih športnih izdelkov, tudi koles. Zimske sezone postajajo vse krajše, zato je pomembna Elanova prisotnost tudi v preostalih športih in gorski centri običajno v poletnem času ponujajo kolesarske dejavnosti.

Direktor komerciale v Elanu Matjaž Meglič je pojasnil, da so se za program kolesarstva odločili, ker se sklada s postavljeno strategijo razvoja blagovne znamke. “Vidimo, da naslavljamo istega potrošnika, v istem okolju, s trajnostnim in zdravim načinom življenja in

Vir novice

Podobne teme:

    Ni objav