Boscarol postal lastnik nakupovalnega središča Mercator hipermarket v Mariboru

Družba podjetnika Iva Boscarola je v sredo postala nova lastnica nakupovalnega središča Mercator hipermarket Tabor II v Mariboru. Nedavno je podjetje že kupilo poslovne prostore v trgovskem centru City v središču tega mesta.


Ivo Boscarol. Foto: BoBo
Ivo Boscarol. Foto: BoBo

“V podjetju Boscarol nadaljujemo investiranje v različne projekte in dejavnosti, med katerimi imajo pomembno vlogo tudi nepremičnine. Glede na to, da smo lansko jesen že začeli intenzivna vlaganja na območju Ljubljane, smo tokrat prepoznali priložnosti v Mariboru, ki nas je pozitivno navdušil, saj je mesto čedalje lepše urejeno in ima po naših ocenah pomembne razvojne potenciale,” so zapisali v današnjem sporočilu za javnost.

Pojasnili so, da so nedavno kupili 1100 kvadratnih metrov poslovnih prostorov v trgovskem centru City v središču Maribora, ki jih nameravajo sprva oddajati v najem.

Zdaj so postali lastniki še mnogo bolj dejavnega nakupovalnega središča na Ulici Eve Lovše na Taboru, ki ga je prodajala Nova KBM. “Nakupovalno središče Tabor II v Mariboru spada med tri največja nakupovalna središča

Vir novice

Podobne teme:

    Ni objav