Kupci namesto kosilnice dobili igračo, spletni trgovec se na reklamacije ne odziva

Tržni inšpektorat je v zadnjem mesecu prejel več prijav potrošnikov glede spletne trgovine na naslovu marketshop-si. com ter opozarja, da ni vredna zaupanja. Zato poudarja, da je treba biti pri nakupu blaga prek spleta zelo previden.


Foto: Pixabay
Foto: Pixabay

Kot je v ponedeljek objavil tržni inšpektorat, je v zadnjem mesecu prejel več prijav potrošnikov, ki so prek spletne strani https://marketshop-si.com/ opravili nakup “akumulatorske kosilnice za travo“.

Potrošniki so izdelek plačali ob prevzemu pošiljke. Po odprtju pošiljke pa so ugotovili, da se izdelek zelo razlikuje od tistega, predstavljenega na spletni strani in da je precej slabše kakovosti oziroma je bolj igrača kot naprava za košnjo trave. Ponudnik se na reklamacije potrošnikov ne odziva.

Po pregledu spletne trgovine inšpektorat ugotavlja, da gre za spletno stran, ki ji ne gre zaupati. Vsi izdelki v trgovini se prodajajo z visokimi popusti, s čimer skuša ponudnik potrošnika prepričati za hiter nakup, obstaja pa dvom, da so se ti izdelki dejansko kdaj prodajali po prečrtani redni ceni, so navedli in dodali, da uporabljena

Vir novice

Podobne teme:

    Ni objav