Z Mojo Slovenijo na jezikovne počitnice

Obisk Slovenije lahko izkoristite tudi na malce drugačen način in vašim otrokom ali vnukom podarite nepozaben jezikovni tabor v naravnem okolju ene najbolj pristnih slovenskih pokrajin, Kozjanskega. V sodelovanju med revijo Moja Slovenija in jezikovno šolo SAMA Navitas, smo za vas pripravili posebno šolo, tabor učenja slovenščine.

Med 20. in 27. julijem 2013 bo potekal tabor V Kozjanskem raju z Guzajem, ki je namenjen otrokom, starim od 6 do 12 let. Tabor poteka na Prevorju, v neokrnjeni naravi Kozjanskega, in vključuje spoznavanje slovenske podeželske tradicije in načina življenja ter učenje slovenščine za otroke zamejskih Slovencev in slovenskih izseljencev po svetu ter tudi za otroke tujcev, ki želijo svojim otrokom omogočiti poznavanje Slovenije in učenje slovenščine.
 

NE SPREGLEJTE
Prijave se zbirajo do 15. julija 2013 oziroma do zapolnitve mest (največ 20 otrok).

15 % POPUST ZA BRALCE MOJE SLOVENIJE
Z namenom, da bi čim več otrok Slovencev po svetu spoznalo domovino svojih (starih) staršev, njene lepote in tradicijo ter slovenski jezik, vsem otrokom Slovencev po svetu nudijo ekskluzivni 15% popust na prijave do 15. julija 2013 ter brezplačno bivanje in udeležbo na taboru za enega učitelja spremljevalca, ki bo pripeljal na tabor skupino otrok (nad 7 otrok).
Več o jezikovnih počitnicah v Kozjanskem raju si oglejte tudi na spletni strani www.kozjanski-raj.si in www.mojaslovenija.net
Za več informacij pišite na: urednistvo@mojaslovenija.net ali info@kozjanski-raj.si ali pokličite +386 (0)40 256 171.

 

Moja Slovenija in SAMA Navitas

Več v reviji Moja Slovenija 6/2013

Podobne teme: