Policija išče priče za razjasnitev nesreče pri naselju Reteče

Škofja Loka, 4. januarja – Na cesti Reteče-Jeprca se je zjutraj okoli 6. ure zgodila prometna nesreča, ki jo po prvih podatkih policije obravnavajo kot nesrečo s pobegom, v kateri sta bili udeleženi dve vozili in poškodovana voznik kombija in voznica. Za razjasnitev okoliščin nesreče policisti iščejo priče, so sporočili s kranjske policijske uprave.

Cesta Škofja Loka-Medvode je bila po podatkih prometnoinformacijskega centra pri odcepu za Spodnjo Senico zaradi nesreče dlje časa zaprta.

Policisti, da bi razjasnili okoliščine nesreče, zdaj iščejo voznika domnevno starejšega svetlejšega Renault megana, ki je na kraju nesreče tik pred trčenjem iz smeri Jeprce proti Škofji Loki prehiteval druga vozila, po njej pa odpeljal v smeri Škofje Loke.

Poleg tega iščejo tudi voznika tovornega vozila – cisterne za gorivo, ki je danes zjutraj med 5.50 in 6.10 vozil iz smeri Jeprce proti Škofji Loki in ga je na ravnini pred naseljem Reteče prehitel za zdaj neznani voznik, ter priče nesreče.

Policija poziva voznika, naj se javita policiji, in prosi priče nesreče, naj jim podatke zaradi razjasnitve okoliščin čim prej sporočijo na interventno številko 113 ali na anonimni telefon 080 1200, so še sporočili s kranjske policijske uprave.

Vir novice: STA

Podobne teme:

    Ni objav