Policisti iščejo očividce prometne nesreče v Senožetih

Dol pri Ljubljani, 21. septembra – Dopoldne nekaj po 10. uri se je v naselju Senožeti na cesti od Ljubljane proti Litiji zgodila prometna nesreča, v kateri sta se lažje telesno poškodovala motorist in njegova potnica. Policisti okoliščine še preiskujejo in prosijo vse, ki bi o dogodku karkoli vedeli, naj jih o tem obvestijo.

Do nesreče je prišlo, ko je voznik motornega kolesa pripeljal iz krožnega krožišča v Senožetih v smeri proti Kresnicam, tedaj pa mu je nasproti pripeljal voznik neznanega osebnega vozila, ki je prehiteval kolono vozil. Motorist se je moral umakniti desno in je trčil v ograjo, so sporočili z ljubljanske policijske uprave. Glede neznanega osebnega vozila so zapisali, da ni znana niti njegova znamka niti barva.

Za razjasnitev okoliščin prometne nesreče prosijo vse, ki bi o njej kaj vedeli, naj se zglasijo na Postaji prometne policije Ljubljana na naslovu Grič 56 oz. pokličejo na številko 01 583 88 20, interventno številko 113 ali anonimni telefon 080 1200. Prav tako pozivajo voznika udeleženega vozila, naj pokliče eno od omenjenih številk ali se zglasi na postaji ljubljanske prometne policije.

Vir novice: STA

Podobne teme:

    Ni objav