Uprava Mercatorja z novim mandatom

Nadzorni svet Skupine Mercator je potrdil nov mandat upravi Mercatorja. V upravi bodo s štiriletnim mandatom še naprej Tomislav Čizmić kot predsednik uprave ter Draga Cukjati in Igor Mamuza kot člana uprave.

Član nadzornega sveta Mercatorja in član upravnega odbora ter glavni izvršni direktor Fortenova Grupe Fabris Peruško je poudaril, da je podeljen nov mandat po eni strani priznanje upravi, da je v zadnjih štirih letih Mercator dosegal ključne strateške cilje, po drugi strani pa zagotovilo kontinuitete upravljanja in stabilnosti Mercatorja.

Mercator je s prenosom na Fortenovo postal del največje trgovske mreže v regiji, ki bo tudi vnaprej delovala v interesu zaposlenih, dobaviteljev in kupcev. Smele cilje, ki smo si jih zastavili, bomo dosegali z izmenjavo najboljših praks, z uspešnim prilagajanjem hitrim spremembam na trgih ter z vlaganjem v prodajno mrežo in strokovni razvoj naših zaposlenih,” je dejal.

Čizmić pa je poudaril, da bosta Fortenova in Mercator začela nov investicijski ciklus:. “Nove naložbe bodo namenjene predvsem gradnji novega distribucijskega centra v Ljubljani, prenovi in širjenju prodajne mreže ter digitalizaciji poslovanja.”

Skupina

Vir novice

Podobne teme:

    Ni objav