V upravo Telekoma Slovenije še Vesna Prodnik

Nadzorni svet Telekoma Slovenije je na seji na predlog novega predsednika uprave Boštjana Košaka v upravo imenoval še Vesno Prodnik, je prek spletne strani Ljubljanske borze sporočila družba.

Štiriletni mandat bo nastopila sredi novembra, ko bo mandat prenehal članu uprave Mitji Štularju.

Prodnik, ki bo mandat nastopila 14. novembra, bo v upravi zadolžena za področje tehnologije. Prejšnji teden je nadzorni svet na Košakov predlog v upravo že imenoval Irmo Gubanec in Boštjana Škufco Zaverška. Prva je štiriletni mandat članice uprave, zadolžene za finančno področje, nastopila 12. oktobra, drugi pa ga bo 14. novembra.

Škufca Zaveršek bo prevzel vodenje komercialnega področja in bo tudi podpredsednik uprave. Do nastopa njegovega mandata bo po pooblastilu nadzornikov komercialno področje vodil Košak, ki je na položaju predsednika uprave Telekoma Slovenije od 4. oktobra.

Z današnjim imenovanjem je nadzorni svet Telekoma Slovenije sklenil oblikovanje nove uprave družbe za prihodnje štiriletno mandatno obdobje, pri čemer je v celoti uveljavil mandatarski sistem predsednika uprave, so sporočili iz telekomunikacijske družbe.

Prodnik je univerzitetna diplomirana inženirka elektrotehnike in magistrica komunikoloških znanosti s

Vir novice

Podobne teme:

    Ni objav