Vodenje Intereurope prevzema Damijan Vajs

Nadzorni svet Intereurope je na današnji seji za novega predsednika uprave družbe imenoval Damijana Vajsa, ki bo štiriletni mandat nastopil 1. januarja.

Na tem položaju bo zamenjal Marka Cegnarja, ki se je z nadzorniki dogovoril o sporazumnem prenehanju mandata. V upravi Intereurope ostaja dozdajšnji namestnik predsednika uprave Marko Rems.

Vajs je večino kariere posvetil delu v komerciali in logistiki in ima na logističnem področju 12 let delovnih izkušenj, so ob njegovem imenovanju na mesto predsednika uprave zapisali v Intereuropi. V skupini Pošta Slovenije Vajs deluje osem let, od tega šest kot poslovodnik odvisne družbe PS Logistika, je družba objavila na spletnih straneh Ljubljanske borze.

“Ob prevzemu funkcije predsednika uprave družbe Intereuropa se Marku Cegnarju zahvaljujem za dosedanje vodenje Intereurope. Funkcijo predsednika uprave prevzemam s polno odgovornostjo in zavedanjem o pomembnosti storitev, ki jih skupina Intereuropa prek mreže dvanajstih odvisnih družb v devetih državah jugovzhodne Evrope in Ukrajine zagotavlja svojim kupcem,” je dejal Vajs.

Napovedal je, da bo sledil že začrtanemu strateškemu razvojnemu programu skupine do leta 2025 in si prizadeval za njeno nadaljnjo

Vir novice

Podobne teme:

    Ni objav