Iztok Seljak novi predsednik Združenja Manager

Člani Združenja Manager so na e-občnem zboru za novega predsednika združenja imenovali direktorja Hidrie Holdinga Iztoka Seljaka. Dosedanji član nadzornega odbora združenja bo organizacijo vodil v mandatu 2023-2026.

“Naš skupen temeljni cilj vseh slovenskih menedžerjev in voditeljev je občuten dvig življenjskega standarda v Sloveniji na primerljivo raven z najbrazvitejšimi državami,” so Seljaka v današnjem sporočilu povzeli v Združenju Manager.

To je po njegovem mnenju mogoče doseči samo z rastjo celovite konkurenčnosti in ustvarjene dodane vrednosti ter z odgovornim vzpostavljanjem vseh za to potrebnih pogojev. “V to moramo zato tudi produktivno in odgovorno vpeti vse razpoložljive sile v družbi,” je prepričan.

Slovenski menedžerji se bodo poglobili v ključne izzive prihodnosti s ciljem, da najdejo najbolj kreativne in inovativne odgovore. K njihovi skupni realizaciji bodo povabili vse deležnike v družbi, ki k temu lahko odgovorno prispevajo in to tudi morajo, vključno z in nikakor ne samo z vsakokratno vladajočo politiko, je poudaril.

Seljak bo mandat prevzel od Andreja Božiča, ki je ob tem med drugim

Vir novice

Podobne teme:

    Ni objav