Kako ostati na tekočem s spletnimi prevarami?

SiCert poziva mala in srednja podjetja k sodelovanju v programu varni v pisarni in vabi k naročilu novičnika, ki uporabnika brezplačno opozarja o najbolj aktualnih prevarah.


Foto: Pixabay
Foto: Pixabay

Oktober je evropski mesec kibernetske varnosti. Slovenski partner Agencije Evropske unije za kibernetsko varnost in Evropske komisije Nacionalni odzivni center SiCert že deseto leto zapored sodeluje pri projektu ozaveščanja uporabnic in uporabnikov o spletnih nevarnostih.

V okviru evropskega meseca kibernetske varnosti se vsako leto zvrsti na stotine dogodkov, s katerimi Agencija Evropske unije za kibernetsko varnost, Evropska komisija in partnerji v posameznih državah opozarjajo na varno uporabo interneta, letos z geslom Premislite, preden klikneteThink before you clik.

Na SiCertu so pripravili brezplačen spletni tečaj varnivpisarni.si prepoznavanja kibernetskih napadov za zaposlene v malih in srednjih podjetjih, ki lahko po besedah Gorazda Božiča, vodje SiCerta, pridejo prav tudi v javnem sektorju. “Vabim vse na varnivpisarni.si. Potrudili smo se, da tečaj ni dolgočasen, zavedamo se,

Vir novice

Podobne teme:

    Ni objav