NAPOVED: 9. september – 15. september 2013

Urad RS za Slovence v zamejstvu in po svetu

TOREK, 10. SEPTEMBER 2013

Ministrica za Slovence v zamejstvu in po svetu Tina Komel se bo mudila na obisku  pri slovenskih športnih društvih v Italiji na povabilo  predsednika Združenja slovenskih športnih društev v Italiji Ivana Peterlina, kjer se bo udeležila tudi igre odbojke na mivki  na tekmi Zalet-Govolley s pričetkom ob 14.30 v Nabrežini.

SOBOTA 14. SEPTEMBER 2013

Ministrica za Slovence v zamejstvu in po svetu Tina Komel se bo udeležila  slovesnosti ob 66. obletnici vrnitve Primorske k matični domovini , ob 11. uri na hipodromu v Lipici.

Ministrica za Slovence v zamejstvu in po svetu Tina Komel se bo udeležila uradnega dela večerne prireditve Diplomatske regate 2013 s pričetkom ob 18.15 (šotor v Marini Izola).

NEDELJA 15. SEPTEMBER 2013

Ministrica za Slovence v zamejstvu in po svetu Tina Komel se bo skupaj z državnim sekretarjem dr. Borisom Jesihom udeležila vseslovenske proslave ob tradicionalnem srečanju bivših internirank-internirancev, političnih zapornic-zapornikov, ukradenih otrok nekdanjih nacifašističnih taborišč in zaporov, njihovih svojcev in prijateljev, ob 11. uri v dvorani Colombo hotela Slovenija, Portorož. (Obala 33, Portorož).

 

Besedilo: Urad

Podobne teme: