NAPOVED DOGODKOV: 26. avgust – 1. september 2013

Urad RS za Slovence v zamejstvu in po svetu

PONEDELJEK, 26. AVGUST 2013
Ministrica za Slovence v zamejstvu in po svetu Tina Komel se bo na povabilo Zavoda Republike Slovenije za šolstvo ob 19.30 udeležila strokovnega posveta za slovenske učitelje iz Italije v hotelu Čateški dvorec v Dvorce pri Brežicah (Dvorce 3, Brežice).

Državni sekretar Urada za Slovence v zamejstvu in po svetu dr. Boris Jesih se bo s pričetkom ob 10.30 udeležil Seminarja za pedagoške delavce zamejskih in dijaških domov v Mladinskem centru v Trbovljah (Ul. 1. junija 18, Trbovlje).

TOREK, 27. AVGUST 2013
Ministrica za Slovence v zamejstvu in po svetu Tina Komel se bo na sejmu AGRA 2013 v Gornji Radgoni ob 10. uri skupaj z ministrom za kmetijstvo in okolje mag. Dejanom Židanom srečala s predstavniki zamejskih Slovencev. (Razstavni prostor MKO, hala B).

ČETRTEK, 29. AVGUST 2013
Ministrica za Slovence v zamejstvu in po svetu Tina Komel se bo skupaj s predsednico Vlade Republike Slovenije udeležila praznovanja stoletnice pisatelja Borisa Pahorja v Veliki dvorani Slovenskega stalnega gledališča v Trstu (Ul. Petronio 4, Trst).

PETEK, 30. AVGUST 2013
Ministrica za Slovence v zamejstvu in po svetu Tina Komel se skupaj s predsednico Vlade Republike Slovenije ob 15. uri udeležila odprtja novega mamografa – digitalnega medicinskega aparata za zgodnje odkrivanje raka na dojkah (dvorišče Splošne bolnišnice dr. Jožeta Potrča Ptuj, Potrčeva cesta 23, Ptuj).

 

Besedilo: Urad

Podobne teme: