Novi generalni sekretar ZDS Miro Smrekar

Jože Smole je po skoraj 15 letih zapustil položaj generalnega sekretarja Združenja delodajalcev Slovenije (ZDS). S 1. januarjem ga je na tej funkciji nasledil Miro Smrekar, dolgoletni član organov ZDS in dosedanji podpredsednik ZDS.

Novi generalni sekretar je ob tem napovedal povezovanje članov ZDS-ja in delodajalskih organizacij.

“Okolje, v katerem delujejo delodajalci, se v zadnjih letih in še posebej v Sloveniji spreminja zelo hitro. Vsi se moramo znati hitro prilagajati na kratkoročne vplive, a vendarle imeti v očeh dolgoročno stabilnost in trajnostno naravnanost,” je ob nastopu funkcije poudaril Smrekar, ki verjame, da lahko v tem procesu pripomore k iskanju najboljših rešitev.

V sporočilu za javnost, ki so ga posredovali iz ZDS-ja, je spomnil, da je delovanje organizacije spremljal več kot 20 let in da je zadnjih 10 let v njej aktivno sodeloval kot podpredsednik.

“ZDS sestavljate različni člani, tako po panogi kot po velikosti, lastniški strukturi … Ena izmed glavnih odgovornosti ZDS-ja in mene je, da se sliši vsakega člana. Da ima vsak član možnost izraziti svoje prepričanje, potrebe in želje. Zato bom na voljo vsakemu izmed vas, da me kontaktira.

Vir novice

Podobne teme:

    Ni objav