V poslovodstvo Pošte Slovenija prihajata še Marko Rems in Ivana Vrviščar

Pošta Slovenije bo na začetku leta dobila nova člana poslovodstva. Generalnemu direktorju Marku Cegnarju in delavskemu direktorju Janezu Zidarju se bosta z 9. januarjem in 1. februarjem pridružila Marko Rems in Ivana Vrviščar.

Omenjena je nadzorni svet imenoval za petletno mandatno obdobje.

Kot so v sporočilu za javnost spomnili na Pošti Slovenije, je Rems zdaj namestnik predsednika uprave Intereurope, kjer je opravljal vodstvene in vodilne naloge s področja financ, računovodstva, informacijske tehnologije, kontrolinga in upravljanja tveganj v različnih družbah.

Ivana Vrviščar je direktorica prodaje v zavarovalnici Generali Slovenija. Izkušnje je pridobivala v različnih panogah in na več področjih, s poudarkom na prodaji in trženju, so pojasnili.

Nadzorniki so nova člana poslovodstva imenovali, potem ko sta dosedanja člana poslovodstva Karmen Lebe Grajf in Sebastijan Gostenčnik podala odstopni izjavi. Mandat jima je prenehal 31. decembra.

S tem se na Pošti Slovenija končuje prevetritev poslovodstva.

Pred Cegnarjem, ki je funkcijo nastopil 1. novembra in velja za strokovnjaka s področja logistike z znanjem in izkušnjami iz kriznega upravljanja procesov in strateškega vodenja, je Pošto vodil Tomaž Kokot. Njegovo

Vir novice

Podobne teme:

    Ni objav