Telemachovo omrežje 5G na voljo v 11 slovenskih mestih

Telemach, ki je junija kot prvi pri nas vzpostavil mobilno omrežje pete generacije 5G, je to omrežje zdaj razširil na skupno 11 slovenskih mest.

Obenem bo omrežje 5G brez doplačila na voljo vsem novim in obstoječim uporabnikom njihovih paketov Več, je na novinarski konferenci predstavil predsednik poslovodstva družbe Adrian Ježina.

Telemach, ki posluje znotraj skupine United Group, je omrežje 5G najprej vzpostavil v Ljubljani, na območju mestnega središča in območja BTC. Omenjeno omrežje pa sedaj ponujajo tudi v Mariboru, Celju, Kranju, Kopru, Murski Soboti, Novi Gorici, Slovenj Gradcu, Novemu mestu, Velenju in na Ptuju. Pripravljajo pa tudi že načrte za nadaljnjo širjenje omrežja, je na današnjem dogodku v Ljubljani pojasnil Ježina.

Z oktobrom pri mobilnih paketih Več sicer napovedujejo prilagoditve mesečne naročnine, a ob tem zagotavljajo, da bo s spremembo uporabnikom na voljo tudi več vsebine.

Kot je predstavil Ježina, bodo po novem vsi trije paketi vključujevali neomejeno količino klicev in sporočil SMS. Uporabniki imajo že z današnjim dnem na voljo tudi večje količine prenosa podatkov. V paketu Več je po novem tako na voljo

Vir novice

Podobne teme:

    Ni objav