TV2 Adria: Ne TV2 Media Group ne povezana podjetja niso v postopku pridobivanja radia v Sloveniji

Ne TV2 Media Group ne njena hčerinska ali povezana podjetja trenutno niso v postopku pridobivanja radijske postaje na območju Slovenije, so danes v imenu svojega lastnika, podjetja TV2 Adria, pojasnili v slovenski medijski hiši Planet TV.

Gre za odziv na nedavne informacije v zvezi z lastništvom mariborskega Radia City.

Mariborski Radio City, kot kaže, namreč dobiva nove lastnike. Zdajšnji lastnik Mišo Hölbl je za Mladino potrdil, da je pogodba podpisana, a dodal, da bo posel zanj pravnomočno zaključen, ko bo nakazano plačilo. Po informacijah tednika in neuradnih podatkih Večera naj bi se za nakup zanimali posamezniki, ki obvladujejo madžarski medijski konglomerat TV2. Ta v Sloveniji posluje prek svoje podružnice TV2 Adria, pred letom dni pa so bili že tik pred nakupom portala Siol.

Hölbl je za Mladino potrdil, da je pogodba sicer podpisana, da pa “posel zame ni pravnomočno zaključen, dokler ne bo denar nakazan na tekoči račun”. Na vprašanja glede madžarskih kupcev in njihove identitete je novinarjem Mladine dejal le, da je “imel za nakup radia tri ponudbe: iz Srbije, Madžarske in še eno”.

V Planetu TV pa so danes v imenu svojega lastnika, družbe TV2

Vir novice

Podobne teme:

    Ni objav