Napoved Urada: 15. do 21. 12. 2014

PONEDELJEK,  15. DECEMBER 2014

Gorazd Žmavc, minister za Slovence v zamejstvu in po svetu,se bo na povabilo veleposlanika Ruske federacije v Republiki Sloveniji dr. Doka Zavgajeva ob 19.00 uri udeležil koncerta Državno pevsko-plesnega ansambla Republike Tatarstan (Unionska dvorana, Grand hotel Union, Miklošičeva 1, Ljubljana).

ČETRTEK, 18. DECEMBER 2014

Gorazd Žmavc, minister za Slovence v zamejstvu in po svetu, se bo mudil na delovnem obisku pri avtohtoni slovenski manjšini v Goriški pokrajini AD Furlanije julijske krajine. Minister se bo srečal s pokrajinskimi  predstavniki  Sveta slovenskih organizacij, Slovenske kulturno-gospodarske zveze, ter s predstavniki organizacij, ki delujejo na kulturnem, verskem, šolskem, založniškem, kmetijskem in gospodarskem področju.  
 
Namen obiska je utrjevanje in širjenje sodelovanja z Uradom Vlade RS za Slovence v zamejstvu in po svetu in slovenskimi strukturami v tej pokrajini.

PETEK,  19. DECEMBER 2014

Gorazd Žmavc, minister za Slovence v zamejstvu in po svetuse bo ob 9. 30 uri   srečal s predstavniki Komisije za zamejski šport Olimpijskega komiteja Slovenije (Sejna soba Urada, Erjavčeva 15, Ljubljana).

Gorazd Žmavc, minister za Slovence v zamejstvu in po svetubo ob 10.30. uri  na vljudnostni obisk sprejel veleposlanika Kraljevine Belgije v Republiki Sloveniji   (Prostori Urada, Erjavčeva 15, Ljubljana).

 

Besedilo: Urad

Podobne teme: