Napoved Urada: od 12. do 18.5.2014

TOREK,  13. MAJ 2014

Gorazd Žmavc, minister za Slovence v zamejstvu in po svetu bo,ob 10. uri, sprejel Slovensko manjšinsko koordinacijo SLOMAK (Prostori Urada za Slovence v zamejstvu in po svetu, Erjavčeva 15, Ljubljana).

SREDA, 14. MAJ 2014

Gorazd Žmavc, minister za Slovence v zamejstvu in po svetu se bo, ob 9. uri, udeležil  poslovne konference na temo »Mednarodno povezovanje lokalnega podjetništva«, katere pobudnik in soorganizator je Urad za Slovence v zamejstvu in po svetu, kjer bo vse navzoče nagovoril. Konference se bo udeležil tudi minister za gospodarski razvoj in tehnologijo Metod Dragonja (Pokrajinski muzej Koper, Kidričeva ulica 19, Koper).

ČETRTEK, 15. MAJ 2014

Gorazd Žmavc, minister za Slovence v zamejstvu in po svetuse bo, ob 13. uri, udeležil razstave »Slovenski kruh iz domovine in zamejstva«, ki jo bo z nagovorom tudi otvoril. (Ptujski grad).

V nadaljevanju obiska na Ptuju se bo, ob 14. uri, minister Žmavc srečal s koordinacijo AGROSLOMAKA, ki mu bo prestavila svoje delovanje (Velika sejna soba Mestne občine Ptuj, Mestni trg 1, Ptuj).

 

Besedilo: Urad

 

Podobne teme: