Napoved Urada: 17. do 23. 11. 2014

SREDA,  19. NOVEMBER 2014
Gorazd Žmavc, minister za Slovence v zamejstvu in po svetu se bo, ob 9. 30, udeležil  6. poslovne konference na temo »Mednarodno povezovanje lokalnega podjetništva«, katere pobudnik in soorganizator je Urad za Slovence v zamejstvu in po svetu, kjer bo vse navzoče nagovoril. (Poslovna šola IEDC, Prešernova cesta 33, Bled).
Gorazd Žmavc, minister za Slovence v zamejstvu in po svetu se bo zvečer, ob 18. uri, udeležil slovesnosti ob 60. letnici tovarne aluminija Talum Kidričevo (Dvorana restavracije Pan, Kidričevo).

ČETRTEK, 20. NOVEMBER 2014
Gorazd Žmavc, minister za Slovence v zamejstvu in po svetu se bo, ob 15.30, na povabilo Slovenske gospodarske zveze v Celovcu, udeležil okrogle mize na temo »Vloga SGZ v sodelovanju med Slovenijo in Avstrijo (Zveza Bank, Paulitschgasse 5-7, Celovec).

PETEK,  21. NOVEMBER 2014
Gorazd Žmavc, minister za Slovence v zamejstvu in po svetuse bo mudil na dvodnevnem obisku pri slovenski narodni skupnosti v Bosni in Hercegovini. Predstavili mu bodo njihovo strukturo organiziranja in delovanja. V nadaljevanju se bo minister srečal tudi z mladimi, ki aktivno delujejo v društvih.Minister Žmavc bo obiskal Banja Luko, kjer se bo srečal s predstavniki vseh slovenskih društev v BiH.

 

Besedilo: Urad

Podobne teme: