Horyou: novo družabno omrežje tudi v Sloveniji

Tin Vodopivec in Sarah Lemaire Foto: Katja Uran

Ljubljana, 18. april 2014 – Včeraj je v prostorih Simbioza medgeneracijskega centra potekala tiskovna konferenca, na kateri je Sarah Lemaire predstavila novo družabno omrežje Horyou ter možnosti uporabe le-tega. Socialno omrežje Horyouo želi povezati ljudi ne le preko spleta, ampak tudi izven njega. To socilano omrežje morda tudi lepa priložnost, da se povežemo vsi Slovenci v domovini, v zamejstvu in po svetu.

»Horyou je globalni projekt, ki vzpodbuja novo internetno filozofijo. Horyou novo socialno omrežje si prizadeva preko interneta povezati neprofitne in nevladne organizacije, posameznike in znane osebnosti ter jim omogočiti skupno delovanje in solidarnostne akcije.« je o Horyou socialnem omrežju povedala predstavnica Sarah Lemaire.

Stand up komik Tin Vodopivec že uporablja Horyou

Na Horyou socialnem omrežju je aktiven tudi Tin Vodopivec. Tin je predstavil svojo uporabniško izkušnjo omrežja Horyou ter dejal, da Horyou spodbuja dejavnost in skupno dobro. Všeč mu je ideja, da na omrežju Horyou lahko vsaka organizacija ali posameznik predstavi svoje projekte in se preko omrežja poveže z organizacijami ali posamenzniki s podobnimi idejami širom sveta, Horyou pa projekt lahko tudi finančno podpre.

Horyou družabno omrežje k sodelovanju vabi osebe, organizacije in privržencev solidarnostnih projektov, ki jih prek spletnih tehnologij povezuje v svetovno skupnost. Nudi domiselne možnosti za promocijo medsebojnega povezovanja z novimi tehnologijami. Predstavlja novo filozofijo uporabe interneta, po kateri plemenite zamisli pomagajo spremeniti v dejanja in oblikovati družabna omrežja, ki nudijo podporo vsem uporabnikom.

Horyou spodbuja uporabnike, da si drznejo sanjati in biti dejavni

Horyou je mednarodno podjetje, ki se ukvarja s promocijo humanističnega pristopa k tehnologiji prek spletne tribune, ki svoje člane spodbuja, da si drznejo sanjati, navdihovati in biti dejavni. To novo družabno omrežje k sodelovanju vabi osebe, organizacije (sklade, neprofitne organizacije in združenja) ter internetne uporabnike z vseh področij. V svet družabnih omrežij prinaša prizadevne ljudi, ki predstavljajo del raznolike in globalne skupnosti članov, ki si delijo vsakodnevna znanja, izkušnje, zanimanje za ista področja, cilje, delo na projektih, solidarnostne akcije in še kaj. Pri Horyou lahko vse generacije vzpostavijo produktiven odnos s tehnologijo, tako da si izmenjujejo znanje in življenjske izkušnje, ki lahko koristijo mnogim in promovirajo skupno dobro. Poleg tega ponuja Horyou domiselne možnosti podpiranja raznih projektov, tiskanja gradiva in prikazovanja dosežkov na vseh ravneh (tako na lokalni in narodni kot tudi na globalni).

»Preizkusno obdobje naše poskusne različice predstavlja pomemben korak na poti k mednarodni uveljavitvi našega družabnega omrežja, ki spodbuja dejavnost. Pri Horyou se zavedamo vpliva družabnih omrežij v našem vsakdanu, zato ponujamo alternativo internetnim uporabnikom, ki iščejo pozitivne izkušnje in predstavljajo skupino prizadevnih ljudi, ki so pripravljeni spremeniti svoj svet na bolje. Horyou se zanaša na tehnologijo za bogatenje družabnih stikov in za uravnovešenje digitalnega ter resničnega sveta. Vabimo vse ljudi, organizacije in internetne uporabnike, ki se navdušujejo nad projekti, akcijami ter solidarnostnimi idejami, da se pridružijo naši tribuni in pomagajo promovirati novo filozofijo uporabe interneta.« Yonathan Parienti, izvršni direktor pri Horyou, SA.

Besedilo: MS

Foto: Katja Uran

Podobne teme: