Klub smeha 10ka odprl vrata!

Ljubljana, 1. april 2014 – Svoja vrata je včeraj odprla 10ka, klub smeha! Sodelovanje med Pionirskim domom in Cehom za smeh je obrodilo sadove. Stand up komiki so končno dobili prostor pod soncem, ki bo pričaral mnogo super večerov stand up komedije. Eden takšnih je bil gotovo včerajšnji, ko se je na odru zvrstilo morje komikov.

V Ljubljani je vrata odprl klub smeha 10ka!

Maraton stand up komedije je vsekakor uspel. »Jaz sem Perica in sem večino časa car.« je svoj nastop začel Perica Jerković. Za mikrofon pa so ob Perici prijeli še: Dušan Tomić – Dule, Janez Trontelj, Aleš Novak, Sean Osterc, Jernej Celec, Rok Bohinc, Stefan Šumanac – Šumi, Vasja Simič, Iva Kranjc, Husein šakanovič, Lucija Ćirovič, Jure Godler, Aleš Sečnik, Andrej Kokot, Pižama, Simon Zajc, Klemen Bučan, Mladen Pahović, Gašper Bergant, Klemen Mauhler, Sašo Stare, Uroš Kuzman ter drugi.

Večer je povezoval idejni vodja kluba Andrej Težak – Tešky, nastopil pa je tudi legendarni in druga gonilna sila novega kluba smeha Jonas Žnidaršiš, Klub smeha se namreč nahaja v istih prostorih, kot se je v časih Videošpona Jonasova bilijardnica.

Prva predstava je bila uspešna. Doza smeha je bila velika, publika je domov odšla nasmejana.

 

Besedilo: MS

Foto: arhiv 10ka

Podobne teme: