Tresla se bo gora, špilal se bo rock

Gora Rocka

Še dober teden dni nas loči do devete ponovitve dobrodelnega rock festivala GorA RockA. Od petka, 21. junija, do nedelje, 23. junija, se bo na Šentviški planoti (v bližini Tolmina) tresla gora in špilal se se bo rock.

Poleg nastopa skupin Siddharta, Tabu, Mi2, Don Mentony Band, Happy Ol’ McWeasel, Avven, Justin’s Case, Sláinte ol’ friend, Wild crew, Chained pistons in Devils bridge, se bodo obiskovalci lahko zabavali tudi ob bogatem dnevnem dogajanju (družabne igre, nogometni turnir, lokostrelstvo, turnir v odbojki na mivki, impro liga, kulturna predstava). Za dodatno popestritev jutranjega dogajanja bo tudi letos poskrbela zasedba Suho cvetje.

Že lansko leto so bili obiskovalci deležni brezplačnega zajtrka in tako bo tudi letos. Poleg brezplačnega zajtrka pa bodo organizatorji poskrbeli tudi za izredno poceni toplo kosilo.

Dobrodelna nota festivala

Organizatorji festivala vsako leto poskrbijo tudi za dobrodelnost, saj je celoten izkupiček festivala namenjen širši skupnosti in posameznikom. Organizatorji so se odločili, da letošnji izkupiček festivala namenijo projektu Botrstva v Sloveniji in nakupu novega gasilskega vozila lokalnega gasilskega društva PGD Ponikve – Planota.

Cena vstopnic v predprodaji: od 16. 3. 2013 do 14.6.2013: 22,00 EUR; na dan festivala: 30,00 EUR.

Foto: Gora Rocka

Besedilo: MS

 

 

Podobne teme: