Napoved: 28.9 do 4.10.2013

Urad RS za Slovence v zamejstvu in po svetu

SOBOTA, 28. SEPTEMBER 2013

Na povabilo Društva slovensko – avstrijskega prijateljstva Maribor se bo državni sekretar Urada za Slovence v zamejstvu in po svetu dr. Boris Jesih udeležil 5. srečanja društev, družb in klubov slovensko – avstrijskega in avstrijsko – slovenskega prijateljstva v Sloveniji in Avstriji, ob 10. uri, v Kazinski dvorani Slovenskega narodnega gledališča Maribor. Vse zbrane bo dr. Jesih tudi nagovoril (Slovenska ulica 27, Maribor).

 

SREDA, 2. OKTOBER 2013

V Monoštru bo zasedanje slovensko-madžarske mešane komisije za spremljanje Sporazuma o zagotavljanju posebnih pravic madžarske narodne skupnosti v Sloveniji in slovenske narodne manjšine v Republiki Madžarski s pričetkom ob 11. uri. S strani slovenskega dela komisije se bo udeležil državni sekretar Urada za Slovence v zamejstvu in po svetu dr. Boris Jesih. (Slovenski kulturni in informativni center, hotel Lipa, Monošter, Gárdony út 1).

PETEK, 4. OKTOBER 2013

Ministrica za Slovence v zamejstvu in po svetu Tina Komel bo ob 10. uri v prostorih Urada sprejela predsednika tržaškega pokrajinskega sveta Maurizia Vidali  (Erjavčeva 15, Ljubljana).

 

Besedilo: Urad

 

Podobne teme: