Poletni jezikovni tabori za otroke

Mednarodni poletni jezikovni tabori (www.poletni-tabori.si), katerih medijski sponzor je tudi Moja Slovenija in se bodo odvijali v juliju in avgustu 2014:

 

POČITNICE NA KMETIJI v Solčavi v Logarski dolini

Tabor za otroke od 5 do 10 let, ki bodospoznavali življenje na idilični kmetiji in na igriv način spoznavali živalsko-rastlinski svet v slovenščini, angleščini ali španščini.

 

FOTO-ŠPORTNI TABOR na Rogli

Otroci, stari od 10 do 15 let, bodo spoznavali fotoaparat ter se učili fotografiranja in obdelave fotografij, snemali film v čudoviti naravi na Rogli; za sprostitev pa bo vožnja s sanmi in veliko športnih aktivnosti . Delavnice potekajo v slovenščini, ruščini in angleščini z maternim govorcem.

 

FOTO-ŠPORTNI TABOR na Prevorju na Kozjanskem

Od 9 do 13 let stari otroci bodo spoznavali fotoaparat ter se učili fotografiranja in obdelave fotografij, snemali film; opazovali zvezde skozi teleskop; za sprostitev pa bo veliko športnih aktivnosti. Delavnice potekajo v slovenščini in angleščini z maternim govorcem.

 

V KOZJANSKEM RAJU Z GUZAJEM na Prevorju na Kozjanskem

Otroci, stari od 6 do 10 let, bodo spoznavali podeželsko kulturo in življenje na kmetiji, ustvarjali na temo legendarnega razbojnika Guzaja; raziskovali gozd, travnik … opazovali zvezde in prespali na seniku. Delavnice potekajo v slovenskem, nemškem in angleškem jeziku.

 

POLETNA JEZIKOVNA PUSTOLOVŠČINA na Rogli

Od 11 od 15 let stari otroci bodo obiskali Lovrenška jezera, lovsko opazovalnico v gozdu, se vozili s sanmi in zabavali v vodi; veliko ustvarjali z rokami, se učili žongliranja in joge. Delavnice potekajo v slovenščini in nemščini z maternim govorcem.

 

Učenje slovenščine čez to poletje?

Podobne teme: