Študentski vikend inteligence in cvička

Švic 2013

Trebnje, 21. julij 2013 – Na Turistični kmetiji Obolnar, na Čatežu pri Trebnjem se je tudi letos v organizaciji Kluba študentov občine Trebnje, odvil že 11. Festival ŠVIC. Odlična lokacija z urejenim šotoriščem, parkiriščem, bazenom, športnimi igrišči ter dostopom do reke, vsako leto privabi več raznolikih obiskovalcev. In tudi letos ni bilo nič drugače.

Mi smo Švic ali na dolgo študentski vikend inteligence in cvička obiskali prvi dan. Obiskovalci so postavljali šotore, pekli so se prvi hamburgerji, prijatelji so nazdravljali in v zrak dvigali kozarce cvička.

Odersko dogajanje so otvorili Soundtopia, nadaljevali so Low Peak Charlie s Primorske, nato pa so oder kot se za mehikance spodobi ogreli Los Explosivos.

Zoran Predin je s skupino CoverLover poleg znanih uspešnic, predstavil tudi najnovejšo himno Eurobasketa. Manjkala ni niti hrvaška skupina Jinx, ki je festival preplavila s pozitivnimi vibracijami. Tudi na Švicov oder je stopila skupina Big Foot Mama. Nastopila pa je tudi elektroswing zasedba Manouche. Nastopila je tudi trebušna plesalka Petra, ki smo jo lahko videli plesati tudi na Blok Party festivalu v Ljubljani.

Za obiskovalce festivala pa so organzatorji pripravili tudi pestro dnevno dogajanje. Tako so se odvili športni turnirji v košarki, nogometu in odbojki na mivki, priredili so delavnico bobnanja in beatboxa ter celo priskrbeli Švic frizerja.

 

Foto: Vanesa Kovač

Besedilo: MS

Podobne teme: